Aquí tenim l'ànima de la Clínica: el dr Antoni Sales, Toni pels amics. Va obrir la primera clínica, al Carrer Concepció de Sabadell, l'any 83. I des de llavors que té cura de les dents de molts sabadellencs!

 

Aquí tenim al Blai, el dr Sales júnior! Què podem esperar d'un fill i nét de dentistes? Doncs efectivament, s'ha criat a la clínica. Va començar a fer d'ajudant als 16 anys, quan sortia de l'institut. I a partir del 2012, quan es va llicenciar en Odontologia, hi treballa com a dentista.

La cofundadora de la Clínica, la dra María José Fernández. Podem dir que es va criar en una clínica dental, ja que als 14 anys ja ajudava el seu pare, el dr Manuel Fernández, també dentista.

Aquí teniu la Rosa! Es van conèixer amb el dr Sales fa gairebé 20 anys, quan ell col·laborava en una altra clínica. I es van entendre tan bé treballant, que de seguida es va incorporar a l'equip Sales.

Ella és la Yesika! Yesi pels amics

Fa gairebé 20 anys, treballava com a auxiliar dental en una altra clínica on no acabava de trobar el seu lloc. Llavors un conegut li va dir que a Can Sales buscaven algú i que hi podria encaixar bé... I no podria haver tingut més raó!