CIRUGIA ORAL i IMPLANTOLOGIA

Aquells procediments quirúrgics necessaris per a solucionar els problemes de salut oral.

Què és la cirugia oral?

La cirurgia oral s’encarrega del tractament de les patologies i afeccions de les dents, els ossos i els teixits tous de la cavitat oral i zones adjacents, que precisen d’una intervenció quirúrgica. Tots els procediments quirúrgics es duen a terme sota estrictes mesures d’esterilitat i desinfecció, per professionals altament qualificats.

Què és la implantologia?

Els implants dentals són dispositius semblants a un cargol, normalment de titani, que és col·loquen a l’os del pacient. Un cop integrats en aquest os, fan la funció d’arrel dental, a la qual s’hi uneix una funda o corona de ceràmica que substituirà la dent. Els implants es poden col·locar individualment, per substituir una sola dent, o més d’un implant per substituir fins a un arc dentari sencer.

La implantologia dental permet que pacients que han perdut una, o més d’una, dent puguin tornar a gaudir de dents fixes sense haver d’afectar les dents veïnes.

Abans de la col·locació dels implants dentals, com en qualsevol altra intervenció quirúrgica, els professionals implicats estudien el cas i en planifiquen el tractament, ajudant-se d’avenços tecnològics com la radiologia en 3D.

Odontologia conservadora - clinica dental Sales

Les intervencions quirúrgiques més freqüents en una clínica dental són:

Extracció de dents incloses

Quan una dent no erupciona i es queda atrapada dins l’os, s’ha d’intervenir per extreure-la quirúrgicament i evitar que malmeti dents o estructures veïnes. Destaquen, per la seva freqüencia, les extraccions de queixals del seny inclosos.

 

Empelts (injerts) d’os i elevacions de sinus maxil·lar

Ambdues intervencions estan destinades a generar un volum d’os suficient per a la col·locació d’un implant dental.

 

Frenectomies

En ocasions, el frenet labial o lingual, pot provocar alteracions en la posició de les dents, en aquest casos, s’ha d’intervenir quirúrgicament per a solucionar el problema.

 

Cirurgies complementàries a tractaments d’ortodòncia

– Corticotomies: quan estan indicades, faciliten el moviment dental

– Fenestracions: el seu objectiu és «destapar» la corona d’una dent inclosa per poder enganxar-hi un botó dental i traccionar-la fins a la seva posició correcta en l’arc dentari.

Abrir chat
1
???? Necessites ajuda?
Hola, en què podem ajudar-te?